Opleiden voor de OK-teams op 14 ziekenhuislocaties

Gepubliceerd op: Mon Aug 31 10:25:00 CEST 2020

30 studenten van de opleiding tot operatieassistenten en anesthesiemedewerkers hebben hun eed afgelegd en met lof hun diploma ontvangen. Zij versterken de OK-teams op 14 ziekenhuislocaties.

Het was, net als voor alle collega’s, geen makkelijk half jaar. De studenten hebben vanwege de coronacrisis een extra drukke tijd achter de rug. Tijdens de piekperiode van ziekenhuisopnames werd er van de studenten veel gevraagd. De studenten werden extra ingezet in de zorg, met name op de intensivecareafdelingen, en moesten daarnaast hun opleiding afronden.

De studenten die in 2017 zijn gestart met de opleiding hebben zich net als al hun voorgangers goed voorbereid op de presentatie van hun eindopdracht. Dit jaar liep het echter anders. Vanwege coronamaatregelen vond dit jaar de afsluitende pitch van de eindopdracht Vakwerken niet op de Amstel Academie plaats, maar in het ziekenhuis waar de student in dienst is. Met trots kunnen we zeggen dat alle studenten hun pitch goed hebben doorstaan en aansluitend de Eed van geheimhouding konden afleggen.

Vanaf deze week starten met de lessen van de opleidingen weer. 

Opleiding tot Anesthesiemedewerker

Opleiding tot Operatieassistent

Gepubliceerd op: Mon Aug 31 10:25:00 CEST 2020