Medisch ondersteunend medewerker

Voor verdere professionalisering of verdieping

Als medisch ondersteunend medewerker wil je je verder professionaliseren en/of specialiseren. Dit kan met een vervolgopleiding of bij- en nascholing. Hieronder vind je een overzicht van opleidingen en trainingen die mogelijk interessant voor je zijn.

Opleidingen voor deze doelgroep uitgelicht

 1. Opleiding

  MRI-Top

  De snelle ontwikkeling van de MRI-techniek maakt het noodzakelijk om je scholing bij te houden. Als...
  Bekijk
 2. Wil jij omgaan met patiënten én werken met de meest geavanceerde röntgenapparatuur en computers? is...
  Bekijk
 3. De opleiding Sedatie Praktijk Specialist (SPS) richt zich op het leren om matige en diepe PSA bij...
  Bekijk

Onze opleidingsinstituten

Amstel Academie

Amstel Academie verzorgt initiële opleidingen voor verpleegkundigen op mbo  en hbo niveau, verpleegkundige vervolgopleidingen, en medisch ondersteunende opleidingen. Dit doen we voor een groot aantal  ziekenhuizen in de regio en in Nederland.

VUmc Academie

VUmc Academie verzorgt meer dan 200 opleidingen, trainingen en workshops voor de medewerkers van Amsterdam UMC, locatie VUmc en andere zorginstellingen.
Daarnaast ontwikkelen we maatwerktrajecten en een uitgebreid aanbod e-learning modules. Bij het Event Center organiseren we congressen en symposia in opdracht.

School of Medical Sciences

VUmc School of Medical Sciences biedt een bachelor- en masteropleiding en een zij-instroomprogramma geneeskunde: VUmc Zigma. Daarnaast biedt het een Master Oncology aan en een Cardiovascular Research Master en een postinitiële masteropleiding Epidemiologie.