Scholier en student

Een opleiding volgen of (door)studeren aan Amsterdam VUmc. locatie VUmc

Amsterdam UMC, locatie VUmc biedt op zowel mbo-, hbo- en wo-niveau opleidingen aan. Op mbo- en hbo- zijn dit vooral de inservice opleidingen. De geneeskundeopleidingen en research masters zijn op wo-niveau en worden door VUmc en Vrije Universiteit aangeboden.

Opleidingen voor deze doelgroep uitgelicht

 1. Wil je verpleegkundige worden? En al werkend en lerend tegelijk iets voor anderen betekenen? Ben je...
  Bekijk
 2. Wil jij omgaan met patiënten én werken met de meest geavanceerde röntgenapparatuur en computers? is...
  Bekijk
 3. Opleiding

  Operatieassistent

  Tijdens de opleiding operatieassistent leer je de operatiepatiënt optimaal te verzorgen, zowel als...
  Bekijk

Onze opleidingsinstituten

Amstel Academie

Amstel Academie verzorgt initiële opleidingen voor verpleegkundigen op mbo  en hbo niveau, verpleegkundige vervolgopleidingen, en medisch ondersteunende opleidingen. Dit doen we voor een groot aantal  ziekenhuizen in de regio en in Nederland.

VUmc Academie

VUmc Academie verzorgt meer dan 200 opleidingen, trainingen en workshops voor de medewerkers van Amsterdam UMC, locatie VUmc en andere zorginstellingen.
Daarnaast ontwikkelen we maatwerktrajecten en een uitgebreid aanbod e-learning modules. Bij het Event Center organiseren we congressen en symposia in opdracht.

School of Medical Sciences

VUmc School of Medical Sciences biedt een bachelor- en masteropleiding en een zij-instroomprogramma geneeskunde: VUmc Zigma. Daarnaast biedt het een Master Oncology aan en een Cardiovascular Research Master en een postinitiële masteropleiding Epidemiologie.