Bestel hier het triviantspel Palliatieve Zorg en toets je kennis over palliatieve zorg.

In 2018 won het Expertisecentrum Palliatieve Zorg van het Leids Universitair Medisch Centrum de Jaarprijs palliatieve Zorg Impact met ‘Triviant Palliatieve Zorg’.

Van dit spel is alleen een digitale versie beschikbaar om zelf het spel te kunnen maken. Het EPZ-VUmc heeft het initiatief genomen om dit spel voor een grote groep belangstellenden beschikbaar te maken.

De vragenset is geschikt artsen, arts-assistenten en verpleegkundigen. Er wordt gewerkt aan een vragenset voor verzorgenden.

Triviantbord Palliatieve Zorg Triviantbord Palliatieve Zorg

Het spel kan worden gespeeld met 5-6 deelnemers of met maximaal 4 groepjes van 2-3 deelnemers. Een consulent palliatieve zorg heeft de leiding en kan een antwoord toelichten en of aanvullende informatie geven.

Een klinische les of teamoverleg is bijvoorbeeld een prima gelegenheid om het spel in te zetten en zo de kennis over palliatieve zorg te toetsen.

Bestellen

Voor € 65,- kun je in het bezit komen van een compleet spel (groot speelbord, 108 vragen in zes categorieën, pionnen, triviantjes, een dobbelsteen en een speluitleg)

Geïnteresseerd in één of meer spellen? Stuur een e-mail naar wjj.jansen@amsterdamumc.nl.