Onderwijsvoorzieningen

Onderwijszalen & Skills Labs

Het theorieonderwijs en de vaardigheidslessen die de Amstel Academie verzorgt, vinden plaats in het MF gebouw van de VU en het OZW gebouw op de VU campus.

Skills labs

De Amstel Academie beschikt over een drietal skills labs waarin vaardigheidslessen als reanimatie, scenario- en simulatietrainingen worden gegeven.

Simulatielabs

De studenten van de Amstel Academie krijgen in een aantal gevallen ook simulatietrainingen in het SIM lab van Amsterdam UMC, locatie VUmc, en het Amsterdams Skills Centre (AMC).

Onderwijszalen

Voor de theorielessen is de beschikking over een ruim aantal leslokalen in de medische faculteit Vrije Universiteit en het OZW gebouw, waarin de Hogeschool Inholland is gehuisvest.

Campus

Studenten kunnen gebruik maken van de algemene campusvoorzieningen. Zo heeft elk gebouw van de Vrije Universiteit Amsterdam een restaurant, koffiecorner of automaat waar je koffie of thee en/of een versnapering kunt kopen. Op het campusplein vind je Grand Cafe Living en koffiebar Doppio. Verder is er een kantoorboekhandel, supermarktje en vind je op steenworpafstand de Hortus.

Ontdek de VU-campus